banner
banner
banner

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ

ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ

 Υπάρχουν φυτά που ία αποκαλούν «θαύματα της φύσης». Υπόσχονται περισσότερη φυσική ενέργεια, μεγαλύτερη ζωτικότητα, ευεξία, αύξηση της ερωτι­κής διάθεσης, διατήρηση της νεανικότητας, βελτίωση της υγείας. Άλλωστε, πρόκειται για «υπερτροφές» κι όχι απλές, συνηθισμένες τροφές

 Ως «υπερτροφές» (super foods) χαρακτηρίζονται οι τροφές που περιέχουν πολύ περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με άλλες, συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και με επιπλέον θετικές επιδράσεις. Οι υπέρμαχοι των υπερτροφών υπο­στηρίζουν ότι η συστηματική τους κατανάλωση αυξάνει τη ζωτική ενέργεια, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το σώμα, το βοηθάει να λειτουργεί καλύτερα, να διατηρείται υγιές και να έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις ασθένειες. Το­νίζουν μάλιστα ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι ευεργετικές τους ιδιότητες στην υγεία είναι ευθέως συγκρίσιμες με εκείνες πολλών φαρμάκων, χωρίς όμως τις παρενέργειες τους, αφού πρόκειται για εντελώς φυσικές τροφές.

 • Καλλιεργήστε υπερφυτά στον κήπο και στο μπαλκόνι σας και χαρείτε τα οφέλη τους στην ομορφιά και την υγεία σας!
 • Ενισχύστε το εισόδημα σας, γίνετε επαγγελματίες καλλιεργητές Superfoods!

Είναι ένα ελκυστικό προϊόν και μια ενδιαφέρουσα πρότα­ση για μια εναλλακτική αγροτική δραστηριότητα. Τα φυτά μπορούν εύκολα να καλλιεργηθούν και να πιστοποιηθούν σύμφωνα με τη βιολογική γεωργία και οι αποδόσεις είναι υψηλές ακόμα και σε μικρή έκταση. Ακόμα, στα πλαίσια της συβολιακής γεωργίας προσφέρουμε εγγυημένη εξασφάλι­ση της διάθεσης της παραγωγής σας.

 • Ρωτήστε μας για φραγκοστάφυλα, βατόμουρα, Cranberry, Paulovmia, διάφορα μούρα, βότανα, aloevera, οικολογικά λι­πάσματα, μικροοργανισμοί…κ.ά.
 • Προσφέρουμε προς πώληση φυτά σε λιανική και χονδρική τιμή.
 • Διαθέτουμε νωπούς και αποξηραμένους καρπούς.

Μύρτιλα

Σαν μια φυσική και πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, δίκαια χαρακτηρίζονται σαν «Πηγή της αιώνιας νιότης». Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες A, C, £ και Β-καροτίνη, σε ιχνοστοιχεία Κάλιο, Mayvnaio και Φώσφορο, και σε φυ­τικές ίνες, ενώ είναι φτωχά σε λίπος, νάτριο και σε θερμίδες. Τα οφέλη ιούς στρέφονται σε αντιοξειδωτική δραστηριότητα, αντιγήρανση, πρόληψη καρκίνου, καρδιακή και εγκεφαλική λειτουργία, υγεία όρασης και ουροποιητικού συστήματος.

Αρώνια

Ο καρπός της Αρωνίας περιέχει βιταμίνες: Α, Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β9, C, Ε, Κ, Ρ. Το πιο χαρακτηριστικό της αρώνιας είναι ασύγκριτα η υψηλή περιεκτικότητα των ζωτικών πολυφαινολών της βιταμίνης ρ. Η ιδιαίτερη περιεκτικότητα του φυ­τού σε πεκτίνη βοηθά στην απορρόφηση και την προστασία των οργανισμών από την ραδιενέργεια. Για αυτό τον λόγο στις Ανατολικές χώρες της Ευρώπης και στην πρώην ΕΣΣΔ ο καρπός της Αρωνίας χορηγείται σε εργάτες πυρηνικών ερ­γοστασίων και κοσμοναύτες, πριν και μετά τις διαστημικές τους αποστολές.

Επιπλέον ο καρπός θεωρείται εξαιρετικά ωφέλιμος για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού:

 • Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση
 • Βοηθά στην καταπολέμηση της υπέρτασης 50ml χυμό 3 φορές την ημέρα. (Κλινικές δοκιμές)
 • Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει μια σειρά από καρδιαγγει­ακά νοσήματα.
 • Ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς.
 • Μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες.
 • Προκαλεί απελευθέρωση του ραδιόφωνου δραστικών ουσιών

 Γκότζι

Είναι γνωστό εδώ και αιώνες στην Κίνα και στην περιοχή τον Θιβέτ. Στην Κίνα αναφέρεται στις λαϊκές παραδόσεις από το 2.800 π.Χ. Χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική για τις ευεργετικές του ιδιότητες όσον αφορά την τόνωση της λειτουργίας του ήπατος και των νεφρών. Επίσης, θεωρείται ότι εμπλουτίζει το αίμα με θρεπτικά συστατικά και προάγει την κυκλοφορία του. και αποτελεί εξαιρετικό βοήθημα στη διατήρηση της καλής όρασης και στη βελτίωση της- Γενικά, αναζωογονεί και δίνει ενέργεια σε ολόκληρο τον οργανισμό. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι το μυστικό της μακροζωίας.

Ιπποφαές

Ρώσοι και κινέζοι επιστήμονες τοποθετούν το Ιπποφαές στην πρώτη δεκάδα των πιο ισχυρών θεραπευτικών φυτών στον κόσμο. Υποστηρίζουν ότι περιέχει περισσότερη Βιταμί­νη C από τη φράουλα, το ακτινίδιο, το πορτοκάλι, την ντομά­τα, το καρότο και τον κράταιγο. Επίσης, ότι η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε είναι υψηλότερη από εκείνη του σιταριού, του καλαμποκιού και της σόγιας και ότι οι φυτοστερόλες που περιέχει ξεπερνούν κατά πολύ εκείνες του ελαίου της σόγιας Επιπλέον, έχει όλες τις βιταμίνες του συμπλέγμα­τος Β και όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Και όχι μόνο αυτό. Προσφέρει στον οργανισμό ακόρεστα λιπαρά οξέα. όπως: ω-3. ω-6. ω-7 και ω-9. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή. αναλγητική και επουλωτική δράση

 Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας:

www.ulterfita-superfoods.eom · ulterulai^gmail.com ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Λευτέρης Γιαλετζής

Τ. 2464 500 083 · Κ: 6973 566 622 · Whafs Up: 6982 580 980 Σέρβια-Κοζάνης (Διασταύρωση Κρανιδιών)

Related posts