banner
banner
banner
banner
banner

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

Η καθημερινή φροντίδα του δέρματος είναι σημαντικός παράγοντας για ένα υγιές δέρμα και σημαντικός παράγοντας για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και πολύ σημαντικό για την συμπληρωματική αναπνοή του οργανισμού μας μέσω του δέρματος, γνωστή ως άδηλη αναπνοή.
Γι αυτό και η καθημερινή φροντίδα του, προστασία του και επαναδόμησή του είναι πολύ σημαντική.

Τα βήματα είναι απλά και συγκεκριμένα.

Καθαρισμός πρωί και βράδυ με το ανάλογο για τον τύπο δέρματος καθαριστικό. Έτσι διευκολύνεται και η διείσδυση των δρώντων συστατικών από τα καλλυντικά προιόντα που θα χρησιμοποιήσουμε.

Αντηλιακή προστασία και αντιοξειδωτικά το πρωί και βραδινές κρέμες και ορούς που προάγουν την αναπαραγωγή των κυττάρων. Δεν πρέπει να παραμελείται η περιοχή των ματιών, λαιμού και ντεκολτέ.

Τα καλλυντικά προϊόντα για τα λιπαρά δέρματα δεν θα πρέπει να περιέχουν πολλά ενυδατικά συστατικά αλλά κυρίως ρυθμιστικά για την ρύθμιση παραγωγής σμήγματος και απολεπιστικά.
Λόγω της υπερέκκρισης του σμήγματος σ’ αυτά τα δέρματα έχουμε αρκετά νεκρά κερατινοκύτταρα στην επιδερμίδα και πρέπει να βοηθήσουμε την απόπτωση τους για να έχουμε σωστή αναπαραγωγή των κυττάρων.

Για τα ξηρά δέρματα επιλέγουμε προϊόντα με ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά και ελαφριά απολεπίστηκά. Εδώ τα ένζυμα είναι ιδανικά και προάγουν την κυτταρική ανανέωση.

Η χρήση δύο βασικών βιταμινών και για τους δύο τύπους δέρματος είναι απαραίτητη.
Βιταμίνη C κυρίως το πρωί καθώς έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι ένα φυσικό αντιηλιακό φίλτρο και Ρετινόλη (βιταμίνη Α) για το βράδυ.

Να θυμάστε ότι καθώς μεγαλώνουμε η αντηλιακή γίνεται η βασική κρέμα ημέρας χειμώνα – καλοκαίρι.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των καλλυντικών προϊόντων και να προτείνονται από ειδικούς.
Όταν συνδυάζεται η σωστή καθημερινή φροντίδα στο σπίτι με συνδυαστικές θεραπείες, όπως peeling, δερμοαπόξεση, θεραπευτικά-αντιγηραντικά πρωτόκολλα, όπως μεσοθεραπεία με δρώντα συστατικά, ραδιοσυχνότητες RF και microneedles, υπερήχους κλπ , σε εξειδικευμένους χώρους, τότε έχουμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων για ένα υγιές δέρμα.

Η υγεία του δέρματος αρχίζει από τις κατώτερες στοιβάδες, από το εσωτερικό προς το εξωτερικό. Τα δρώντα συστατικά και ο επιστημονικός σχεδιασμός πρωτοκόλλων στοχεύουν στο χόριο για την επιθυμητή αναδόμηση. Να κλείσω λέγοντας ότι όλοι θεωρώ πως θέλουμε ένα υγιές δέρμα. Είναι απλά στο χέρι μας και με την βοήθεια των ειδικών μπορούμε να το πετύχουμε.

MED CONTOUR
Κάψτε το τοπικό λίπος, διώξτε την κυτταρίτιδα, με ταυτόχρονη σύσφιξη με την πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλή και εντελώς ανώδυνη μέθοδο λιπογλυπτικής. Αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα με την πιο πρωτοποριακή μέθοδο που αξιοποιεί τη δράση των εστιασμένων υπερήχων και κάνε την πιο αποτελεσματική λιποκαταστροφή.

Θέλετε να απαλλαχτείτε από το τοπικό βάρος και φοβάστε το χειρουργείο;
Οι πιο πρόσφατες εξελίξεις της ιατρικής αισθητικής δίνουν την πιο πρωτοποριακή λύση μέχρι σήμερα στην ”καταστροφή” του λίπους και προπαντός χωρίς νυστέρι για αποτελέσματα διαρκείας, ορατά από την πρώτη κι όλας συνεδρία (σε κάθε συνεδρία η απώλεια πόντων είναι από 3 εώς 6 εκατοστά). Διορθώστε τις ατέλειες στο σώμα σας, χωρίς πόνο, με απόλυτη ασφάλεια και κυρίως χωρίς να απέχετε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες με την προηγμένη τεχνολογία υπερήχων MedContour. Είναι η μοναδική μέθοδος που έχει βραβευτεί ως η καλύτερη μη χειρουργική
μέθοδος λιπογλυπτικής και έχει την έγκριση του FDA (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (RF)
Οι ραδιοσυχνότητες είναι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοι στην υπηρεσία της αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής! Οι θεραπείες μέσω ραδιοσυχνοτήτων έχουν ενταχθεί σχετικά πρόσφατα στις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να αναστρέψουμε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα μας με ασφαλή, ανώδυνα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Οι ραδιοσυχνότητες είναι προ πολλού γνωστές στην ιατρική και στην χειρουργική και ευρέως χρησιμοποιούμενες έως ότου διαπιστώθηκε και η ευεργετική δράση τους στην σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος. Επίσης η χρήση τους είναι εξαιρετικά επιτυχημένη στην θερμική διάλυση των λιποκυττάρων αλλά και την παράλληλη σύσφιξη του δέρματος.

Ελισσάβετ Κουμπούρη
Αισθητικός, Πτυχιούχος ΤΕΙ Θεσ/νίκης
Μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης

Related posts