banner
banner
banner

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΕΥΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ…

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΕΥΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ…

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΕΥΣΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!

Από το 1988, η εταιρεία ΛΑΓΑΚΗΣ, δραστηριοποιείται στον κλάδο της επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας κατεψυγμένων αλιευμάτων. Με το ίδιο πάθος, τον ίδιο επαγγελματισμό και κυρίως την ίδια αδι­απραγμάτευτη επιμονή στην ποιότητα, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει στον τομέα της λιανικής αλλά και της χονδρικής πώλησης, απαράμιλλης ποιότητας κατεψυγμένα αλιεύματα. Επιλέξτε λοιπόν για την δική σας επιχείρηση, ποιοτικές πρώτες ύλες: αλιεύματα δηλαδή που θα μεταφέρουν στον πελάτη σας τη φρεσκάδα της θάλασσας, την καθαρότητα της γεύσης, την πληρότητα ενός γευστικού και παράλληλα σωστού διατροφικά γεύματος με την ποιότητα των προϊόντων Λαγάκης

 Ε: Η επιχείρηση σας δραστηριοποιείται εδώ και 27 χρόνια στον χώρο της επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας κατεψυγμένων αλιευμάτων. Τι είναι αυτό που κάνει τους πελάτες σας να σας επιλέγουν;

Κ. Λαγάκης: Λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας στην χονδρική πώληση μπορούμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας, τον κατάλληλο συνδυασμό ποιότητας, τιμής και εξυπηρέτησης. Επιλέγουμε πάντα ία καλύτερα αλιεύματα από κορυφαίους προμηθευτές και παραγωγούς σε παγκόσμια κλίμακα στον χώρο της αλιείας και λόγω της διαπραγματευτικής μας δύναμης εξασφαλί­ζουμε χαμηλές τιμές. Έτσι οι πελάτες μας μπορούν, εάν είναι επιχειρηματίες, να προσφέρουν με την σειρά τους στους δικούς τους πελάτες ποιοτικές πρώτες ύλες με ένα καλό περιθώριο κέρδους και εάν είναι καταναλωτές να είναι σίγουροι ότι θα απολαύσουν ένα γευστικό γεύμα.

Ε: Τι διαφορετικό πρέπει να έχει μια Ελληνική επιχείρηση σήμερα για να γίνει ένας «αγαπημένος προμηθευτής»;

Κ. Λαγάκης: Η πώληση δεν σταματά στην απλή εκχώρησε ενός προϊόντος σε μια τιμή. Ο σύγχρονος πελάτης χρειάζεται διαρκή υποστήριξη – ουσιαστική υποστήριξη. Αυτό, εμείς στην Λαγάκης & ΣΙΑ Ο.Ε. το αναγνωρίσαμε πολύ γρήγορα και έτσι δημιουργήσαμε μια ιδιαίτερη πελατοκεντρική προσέγγιση. Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μας, ανταποκρινόμαστε άμεσα στις παραγγελίες και στα θέλω του, και είμαστε δίπλα του σε ότι αφορά τον τομέα μας, δηλαδή τα αλιεύματα. Εξάλλου οι πολλοί πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα είναι η καλύτερη διαφήμιση μας!

 Ε: Υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν την ποιότητα των κατεψυγμένων ψαριών, τόσο σε γεύση όσο και σε θρεπτικά συστατικά. Τι θα τους απαντούσατε;

 Κ. Λαγάκης: Πραγματικά υπάρχει μια γενικευμένη προκατάληψη για τα κατεψυγμένα προϊόντα, και ιδιαιτέρως για τα αλιεύματα. Όμως αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας μύθος! Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος μας προσπαθεί να το επισημαίνει με πάρα πολλούς τρόπους. Η ανταγωνιστικότητα στο χώρο και η εξέλιξη μεθόδων τεχνογνωσίας, η συνεχής βελτίωση σύγχρονων, εξελιγμένων μηχανολογικών εξοπλισμών και μηχανημάτων, δίνουν την δυνατότητα σήμερα, να μπορούμε να εξα­σφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα για τα αλιεύματα. Καταψύχονται αμέσως με αποτέλεσμα να διατηρούν την φρεσκάδα τους, όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, την γεύση τους, ανεβάζοντας την ποιότητα τους στην ίδια κλίμακα με τα φρέσκα αλιεύματα. Ναι μπορούμε να πούμε σήμερα ότι τα κατεψυγμένα αλιεύματα μπορούν να είναι ο πρωταγωνιστής στο τραπέζι μας.

Και εδώ θέλω να σταθώ. Η συντήρηση παίζει σπουδαίο ρόλο στην ποιότητα του κατεψυγμένου αλιεύματος. Εμείς σαν εταιρία προτείνουμε πάντα στους πελάτες μας να τηρούν της οδηγίες και κανονισμούς συντήρησης, απόψυξης. Η κατανάλωση να γίνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα και να μην ξεπερνάει την προτεινόμενη ημερομηνία λήξης που ισχύει σε όλους τους κλάδους τροφίμων. Εμείς, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, με συμβουλές και οδηγίες της σωστής συντήρησης.

Ε: Τι καινούριο ετοιμάζετε;

Κ. Λαγάκης: Καθώς π εταιρία μας είναι πρωτοπόρος σε ιδέες και καινοτομεί, αυτήν την χρονιά επεκτείνου­με την διανομή μας περισσότερο στην λιανική πώληση. Έτσι, αναζητήσαμε και βρήκαμε τρεις νεαρούς, τα­λαντούχους και φιλόδοξους μάγειρες: τον Ανάσταση Παπαχρήστο, την Κατερίνα Πετσίνη και τον Βαγγέλη Μπάκα που υπογράφουν με την έμπνευση και τις ιδέες τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι καταναλωτές να απολαύσουν τα κατεψυγμένα μας αλιεύματα. Πιο εγκεκριμένα, σε κάθε συσκευασία μας υπάρχουν τρεις συνταγές -εύκολες σύντομες και γευστικές- από τους τρεις μάγειρες μας. Παράλληλα οι συνταγές αυτές οπτικοποιούνται σε online video που υπάρχουν στο YouTube. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε το ψάρι βασικό διατροφικό στοιχείο σε όλες τις ηλικίες και να αποδείξουμε πως ηώς το να απολαύσει κάποιος – ακόμα και καθημερινά-, δεν είναι μια σύνθετη και απαγορευτική υπόθεση!

 Ε: Γιατί να επιλέξει ένας καταναλωτής τις δικές σας συνταγές όταν ειδικά στον τομέα αυτόν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις;

Κ. Λαγάκης: Πολύ εύστοχη π ερώτηση σας και χαίρομαι που με ρωτάτε. Ακριβώς γιατί η δική μας προσέγγιση δεν έχει καμία σχέση με αυτές που υπάρχουν. Γιατί; Γιατί εμείς στηριζόμαστε στο ταλέντο και στην έμπνευση νέων μαγείρων που δεν έχουν κορεστεί και έχουν να καταθέσουν τις δικές τους φρέσκες προτάσεις. Έχουν δημιουργήσει την δική τους ομάδα, την «Φρέσκια Παρέα» Λαγάκης. Οι Έλληνες καταναλωτές έχουν ανάγκη από κάτι καινούριο. Και αυτό θα τους προσφέρουμε εμείς!

 Ε: Πως βλέπετε τα πράγματα στην Ελληνική αγορά;

 Κ. Λαγάκης: Αναμφισβήτητα διανύουμε μια δύσκολη πολιτικά και οικονομικά περίοδο. Το κράτος είναι τιμωρητικό προς τις επιχειρήσεις και γενικά δεν ευνοεί αλλά ούτε και υποστηρίζει το επιχειρείν. Δεν είμαι απαισιόδοξος Μέσα στην κρίση βλέπω ευκαιρίες, ευκαιρίες που μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρηση μας και να μας οδηγήσουν με ασφάλεια εκτός της κρίσης. Στην κρίση οι άνθρωποι κάνουν δύο πράγματα: ή πανικοβάλλονται ή αντιστέκονται και δημιουργούν. Ανήκω στη δεύτερη κατηγορία.

 Ε: Που μπορεί να μάθει κάποιος περισσότερα για την εταιρία σας;

Κ. Λαγάκης: Νομίζω η καλύτερη πηγή ενημέρωσης είναι η καινούρια μας ιστοσελίδα: www.lagakisfrozen.gr και καλή πλοήγηση.

Related posts