banner
banner
banner
banner

Οι θεραπείες κερατίνης.

Οι θεραπείες κερατίνης.

Οι θεραπείες κερατίνης επαναφέρουν τα μαλλιά.

Μειώνουν το κατσάρωμα και ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα από τα μαλλιά, ωστόσο δεν σπάνε τους δεσμούς του στελέχους της τρίχας όπως θα έκανε ένα χημικό προϊόν ισιώματος που χαλαρώνει τους δεσμούς της τρίχας. Οι θεραπείες κερατίνης δεν είναι μόνιμες. Βοηθούν να μειωθεί ο χρόνος στεγνώματος και προσθέτουν λάμψη στα μαλλιά επαναφέροντάς τα με την κερατίνη. Η κερατίνη είναι το βασικό δομικό συστατικό των μαλλιών και των νυχιών.

Οι Θεραπείες Κερατίνης,LASIO, βασίζονται στο νερό. Eίναι θεραπείες επαναφοράς που ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα των μαλλιών στο100%.

• Οι Θεραπείες LASIO Keratin Treatments εμποτίζουν τα μαλλιά με Υδρολυμένη Ανθρώπινη Κεράτινη των μαλλιών, την ποιοτικότερη και δραστηριότερη κερατίνη πρωτεΐνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα μαλλιών. Η Υδρολυμένη Ανθρώπινη Κερατίνη είναι ακριβές αντίγραφο της κερατίνης που βρίσκεται φυσικά στα μαλλιά σας. Όταν κάνετε χημικές εργασίες στα μαλλιά σας, χάνετε αυτή η κερατίνη, με αποτέλεσμα θαμπά, κατεστραμμένα και αφυδατωμένα μαλλιά.

• Οι θεραπείες LASIO Keratin Treatments μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από οποιαδήποτε εργασία χρώματος η χημική επεξεργασία. Αποκτήστε λεία και λαμπερά μαλλιά χωρίς ίχνος φριζαρίσματος για μεγάλο διάστημα. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία LASIO στο κομμωτήριο George Maskas hair salon.

George Maskas hair salon κομμωτήριο

T: 2310 282 700

www.georgemaskas.com

Related posts