banner
banner
banner
banner
banner

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου για το 2019 που θα μας απασχολήσουν

Οι εκθέσεις αυτοκινήτου για το 2019 που θα μας απασχολήσουν

Εάν λατρεύετε τα αυτοκίνητα, την ταχύτητα και όλες τις νέες εξελίξεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τις εκθέσεις αυτοκινήτων που

πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη.  

Τον περασμένο Μάρτιο, το ενδιαφέρον ήταν εστιασμένο κυρίως στο πώς διαμορφώνεται η επόμενη ημέρα της Αυτοκίνησης, με το βλέμμα στραμμένο στην ηλεκτροκίνηση.

Τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα εκατομμυρίων έκλεψαν τις εντυπώσεις, αλλά αυτό που μένει ως κατακλείδα είναι πως τα αυτοκίνητα μετατρέπονται όλο και περισσότερο σε κινητές πλατφόρμες ηλεκτρομηχανικής με ένα πολύ ενδιαφέρον μέλλον να διαγράφεται μπροστά τους.

Στις Εκθέσεις Αυτοκινήτου παρευρίσκονται όλοι όσοι εμπλέκονται στον κλάδο είτε επαγγελματικά, είτε από χόμπι ή ενδιαφέρον, όπως ειδικοί του κλάδου, αντιπρόσωποι αυτοκινήτων, πωλητές, δημοσιογράφοι για την αυτοκίνηση και θαυμαστές των τεσσάρων τροχών. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν πολλά περίπτερα εκθετών και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Για τους κατασκευαστές αυτοκινήτου οι εκθέσεις αυτές αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο για να προωθήσουν τα νέα τους μοντέλα και να έλθουν σε επαφή με το κοινό. Οι περισσότερες διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου διεξάγονται μια ή δυο φορές τον χρόνο. Τον Νοέμβριο αναμένεται η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Αθήνας. Η «Αυτοκίνηση» ξεκίνησε την πορεία

της τον Σεπτέμβριο του 1983, με τον τίτλο «Σαλόνι Αυτοκινήτου». Η «Αυτοκίνηση» για το 2019 θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, εντός της αίθουσας ξιφασκίας. Η έκθεση της Αθήνας είναι η πλέον εξειδικευμένη στην Ελλάδα, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα εκθέσεων αυτοκινήτου. Φέτος οι επισκέπτες αναμένεται να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον τομέα της μηχανοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη συμμετοχή των μεγαλυτέρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο aftermarket του αυτοκινήτου, θα εκτίθενται ανταλλακτικά και αξεσουάρ, προϊόντα εξοπλισμού συνεργείων και συντήρησης αυτοκινήτων, ελαστικά και ειδικά προϊόντα για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας καθώς και λιπαντικά.

Οι κατηγορίες των εκθεμάτων περιλαμβάνουν: Επιβατικά Αυτοκίνητα, Επαγγελματικά Αυτοκίνητα, Ηλεκτρικά και Υβριδικά Αυτοκίνητα, Tuning, Φυσικό Αέριο & Νέες Τεχνολογίες, Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ, Εξοπλισμός Συνεργείων – Φανοβαφείων – Βουλκανιζατέρ, Ελαστικά, Καύσιμα & Λιπαντικά, Car Audio & Hi-Fi, Ειδικός τύπος & Βιβλία, Εξειδικευμένα Συστήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (software & hardware), Επαγγελματικές Ενώσεις & Οργανισμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων, Τράπεζες & Εταιρείες Χρηματοδότησης, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Σπόνσορες Αγωνιστικών Ομάδων.

Related posts