banner
banner
banner
banner
banner

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πολυτέλεια ή Αληθινή Ανάγκη;

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πολυτέλεια ή Αληθινή Ανάγκη;

Το σπίτι είναι ο ιερός χώρος κάθε οικογένειας. Εκεί που μεγαλώνουν γενιές και όνειρα ζωής γίνονται πραγματικότητα. Ωστόσο είναι και ένας χώρος που πολλοί ξεχνούν να το προστατεύσουν, αφού είτε από αμέλεια είτε από ελλιπή ενημέρωση αποφεύγουν να τον ασφαλίσουν και δη σωστά.

Τα συχνότερα λάθη των εν δυνάμει ασφαλιζομένων είναι η επιλογή του διαδικτύου ή μιας τράπεζας σε συνδυασμό με την προσπάθεια για εξοικονόμηση χρημάτων που κοστίζουν πολύ πιο ακριβά στο τέλος.

Οι φυσικές καταστροφές, οι έντονες αλλαγές των καιρικών συνθηκών, η μεγάλη σεισμική δραστηριότητα στην χώρα μας, H αύξηση της εγκληματικότητας και των κλοπών καθώς και οι εξαιρετικά πολλές πυρκαγιές που εκδηλώνονται κάθε χρόνο σε συνδυασμό με πολλές άλλες πιθανές αιτίες ζημίας συντελούν σε οικονομικό κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών το οποίο είναι πολλές φορές απαγορευτικό για τα περισσότερα νοικοκυριά.

Κάποτε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είπε: “Αν μπορούσα θα έγραφα τη λέξη Ασφαλιστείτε στην πόρτα του κάθε σπιτιού και στο στυπόχαρτο του κάθε δημοσίου άνδρα, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι με τόσο μικρές θυσίες, προστατεύονται οικογένειες και περιουσίες έναντι καταστροφών που διαφορετικά θα τις συνέθλιβαν για πάντα…” και πόσο δίκαιο έχει ειδικά στην σημερινή μας εποχή;

Ας δούμε όμως ενδεικτικά κάποιες παροχές που αξίζει να ασφαλίσει κάποιος για να μην χρειαστεί ποτέ να ξοδέψει υπέρογκα ποσά σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο ζημίας της περιουσίας του!!!

Αφορούν και το ΚΤΙΡΙΟ και το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ της κατοικίας:

1. Ασφάλιση πυρκαγιάς στο κτίριο και περιεχόμενο.
2. Ασφάλιση θραύσης σωληνώσεων – πλημμύρα αποχέτευσης κλιματισμού.
3. Ασφάλιση Σεισμού.
4. Ασφάλιση έναντι φυσικών φαινομένων (χαλάζι, ανεμοθύελλα, χείμαρρος κτλ) καλύπτει και ηλιακό θερμοσίφωνα από χαλάζι.
5. Ασφάλιση των ηλεκτρονικών συσκευών από βραχυκύκλωμα.
6. Θράυση Κρυστάλλων από οποιαδήποτε αιτία.
7. Κλοπή περιεχόμενου συμπεριλαμβανομένου και τιμαλφή (χρυσός – ασήμι).
8. Έκρηξη λέβητα, Θραύση σωληνώσεων λόγω παγετού σε λέβητα.
9. Χρήματα, ταυτότητες, διαβατήρια, ένδυση, υπόδηση, έπιπλα, καθρέπτες και ηλεκτρικές συσκευές.

Για αυτές τις πολύ σημαντικές και άλλες πολλές καλύψεις μπορεί κάποιος να ασφαλίσει το σπίτι του με βάση τα θέλω του και με κόστος τόσο προσιτό, που δεν θα ξανανοιαστεί αν συμβεί κάποια ζημιά, που να βρει χρήματα να το επισκευάσει και άμεσα.

Ο σκοπός μας λοιπόν είναι να σας ωθήσουμε να ψάξετε και να ρωτήσετε επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους, όπως για παράδειγμα εμείς, να σας ενημερώσουν σωστά και να συγκρίνετε από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες τις προσφορές με βάση τα δικά σας θέλω και τις ανάγκες σας και πάνω στο οικονομικό σκέλος που μπορείτε εσείς να εξυπηρετείτε ετησίως καλύτερα.

 

Related posts